3 lucruri ieftine pentru un plus de distractie la nunta!

In secolul XXI, evenimentul nuntii devine o “masinarie” care creste ca un bulgare de zapada. A inceput intr-un mod foarte simplist si dupa fiecare sezon mai apare cate ceva nou care devine un  ‘musai’ pentru tinerii care se vor casatori in anii ce urmeaza.

 Aceasta “masinarie” are multe scopuri vizibile si cateva se arata doar in momentul evenimentului. Balanta importantei in eveniment s-a mutat inevitabil de la protagonist  care ar trebui sa fie in centrul atentiei,  catre invitati, care ar trebui sa fie martorii acestui eveniment si sa cinsteasca in numele fericitilor.

Din aceasta “masinarie” face parte valsul mirilor, cu extensia adusa de peste ocean de coregrafii complicate intre nuntasi si famillile lor; primirea oaspetilor, care ne arata nivelul petrecerii; aranjamentele florale, care sunt uneori adevarate opera de arta; nelipsita cabina fotografica fara de care aproape ca nu mai exista nunta si care devine punctul central la un moment dat; fumul dens care acopera “greselile” in pasii de dans si bineinteles barul mobil care aduce un plus de indrazneala in sufletele invitatilor.

Din aceasta multitudine de momente mai mult sau mai putin importante la nunta, Colourblitz va prezinta 3 idei relativ simple, care va aduc un plus de distractie chiar daca bugetul nu este foarte generos.

Barul de shot-uri

colourblitz.ro, cabina foto evenimente, cabina foto nunta, cabina foto botez

Barul de shot-uri este o anexa interesanta, care poate fi luata in considerare atunci cand exista un public doritor de aceste produse si servicii.

 

 Ce este barul de shot-uri? In idea noastra este un suport metalic sau din plexiglas, care are in componenta sa un numar limitat de shot-uri, corect iluminat si pregatit oricand pentru o “rafala” de provocari. Acesta poate deveni  foarte rapid punctul central al evenimentului daca este situat  intr-o zona de socializare si denota un plus de caracter adus evenimentului.

Ce contine barul de shot-uri? Barul de shot-uri contine  20-30 shot-uri pregatite in prealabil, atent alese pentru a asezona meniul mancarii si atent inlocuite pentru a nu da prea multa tarie grupului. Din punctul nostru de vedere, barul de shot-uri trebuie sa relaxeze atmosfera si din componenta sa nu trebuie sa lipseasca urmatoarele bauturi: Tequila, Kamikaze (vodka, triplu sec, suc de lamaie verde), Jagerbomb ( 50% Jager  50% energizant), B52 (Kahlua, Baileys, Grand Marnier) si bineinteles shot-urile standard de vodka si diverse sucuri. Colourblitz recomanda ca la acest serviciu mirii sa se implice activ in alegerea si degustarea acestora.

Ce trebuie avut grija la barul de shot-uri? In primul rand trebuie avut grija ca cineva sa nu intreaca masura si acest lucru se face prin aducerea acestui bar in zona de socializare o data la 2-3 ore cand este plin, in cazul in care aveti un bar de shot-uri mare (80-100 pahare). In cazul in care este unul de dimensiuni standard (20-30 pahare), recomandarea Colourblitz este de a inlocui paharele goale o data la 30 min.

       Find your face to find your place -  Gaseste poza ca sa vezi unde este masa 😊

Este una dintre cele mai interesante si moderne metode pentru informarea invitatilor cu privire la masa unde sunt.  Aceasta metoda capata foarte rapid teren in Romania si face parte dintr-un trend american, potrivit nuntilor mai lejere si calme, unde mirii nu doresc sa aiba hostese la intrare si doresc un zambet in plus.

 

Ce este acest planner? Acest planner este o noutate care iti va salva cateva sute de euro. Este efectiv un planner pe care il poti concepe cum este in poza din descriere sau poti avea formatul salii cu pozitionarea meselor. Partea cea mai grea este sa gasesti poze cu invitatii si sa le printezi, dar sa fim seriosi, aproape toata lumea are cont de Facebook, Instagram etc.  si in caz contrar, faceti voi rost de o poza.

Vei  surprinde zambetele invitatilor cand se vor regasi pe acest planner si partea cea mai buna este ca fiecare din sala va putea vedea unde este locul celor cunoscuti.

Bineinteles ca bunica sau matusa vor fi exigente cu eticheta si se vor dori tot conduse la masa! Dar prietenii si cei cu simtul umorului se pot distra cautandu-si singuri locurile prin sala. Mai mult, faptul ca te-ai preocupat sa le cauti poza pe Facebook sau in alta parte va fi o surpriza placuta pentru multi, asta desigur daca si poza e reusita!  

Un artist care sa cante la un instrument

Pentru prima parte a evenimentului, receptia invitatilor, sau pentru momentele cand formatia are pauza de masa si invitatii au nevoie de putin aer, este important sa ai o muzica in surdina. Consideram ca evenimentul nuntii este foarte important pentru voi, v-ati gandit la toate detaliile, ati planificat totul in cele mai mici detalii, nu este adevarat ca ar fi pacat sa puna cineva muzica de pe un laptop?!

Mergi la cea mai aproapiata scoala de muzica, facultate, club al copiilor si intreaba daca este cineva dispus pentru o suma de bani sa presteze acest serviciu foarte important. Veti ramane surprinsi cati sunt dispusi sa participle activ la acest lucru, pentru un plus in portofoliul lor personal si in buzunar , normal.

Nunta este o experienta unica si trebuie tratata ca atare. Depinde de voi sa faceti din trairi , amintiri!

colourblitz.ro, cabina foto evenimente, cabina foto nunta, cabina foto botez

Articol atent compus si gandit de Limbau Calin –  CEO Colourblitz.ro