Oferta cabina fotografica 2020 - Botez, Festivitati de premiere

colourblitz.ro, cabina foto evenimente, cabina foto nunta, cabina foto botez
colourblitz.ro, cabina foto evenimente, cabina foto nunta, cabina foto botez
colourblitz.ro, cabina foto evenimente, cabina foto nunta, cabina foto botez
"I believe that without memories there is no life, and that our memories should be of happy times." "Eu cred ca fara amintiri nu exista viata, din cauza asta amintirile ar trebui sa fie despre momente fericite."
Lee Radziwill

Evenimentul Botezului si cel al Festivitatilor de premiere sunt printre evenimentele cele mai importante din viata noastra, deoarece ne pregatesc pentru un alt capitol din cartea vietii. Aceste doua evenimente sunt pline de sperante, bucurii, zambete naturale si emotie. Lacrimi de bucurie sterse razlet se pot observa pe obrajii persoanelor.

Festivitatea de premiere – Ani de zile de munca, rabdare, evenimente sunt martorii clipei cand urci pe scena, primesti diploma, te saluta profesorii dragi si se striga ultima data oficial catalogul. Un moment unic, pe care o sa il porti in memorie si in suflet toata viata. 

Botez – Daca este fata sau baiat? Este doar unul sau sunt gemeni? Ce nume sa-i punem? Acestea si mii de alte intrebari si-au gasit raspunsul cand in fata ochilor parintilor, nasilor, bunicilor si invitatilor copilul nou-nascut este botezat, primeste binecuvantarea si este primit cu iubire si bucurie in ochii lumii intregi. Copacul vietii a mai oferit o creanga de care atarna atatea asteptari, dorinte, vise si placeri ale vietii. 

colourblitz.ro, cabina foto evenimente, cabina foto nunta, cabina foto botez

Pentru aceste evenimente unice in viata, Colourblitz a pregatit un pachet premium deosebit si plin de surprize oferind “capturarea” zambetelor si emotiilor. Aducem acel plus de valoare, dedicat evenimentului deosebit din viata dumneavoastra, oferind posibilitatea invitatiilor sa aiba o amintire plina de emotie. 

La dorinta organizatorilor de Festivitati de Premiere sau fericitilor parinti ne deplasam in toata zona Moldovei: Judetul Iasi, Judetul Botosani, Judetul Suceava, Judetul Bacau, Judeul Neamt si Judetul Vaslui, asigurand reusita evenimetului si calitatea fotografiilor pe toata durata acestuia.

Pachetul premium pentru Botez sau Festivitati de Premiere  este conceput dupa dorinta clientului, fiind un pachet care ofera toate serviciile si cateva surprize suplimentare. Suntem prezenti pe tot parcursul evenimentului. Acesta contine luminile fotografice, fundalul personalizat al pozelor, mesaje si recuzita comica – special adaptata pentru a infrumuseta evenimentul si pentru a oferi un zambet suplimentar. 

Pretul pachetului de cabina fotografica pentru anul 2020, in care sunt incluse toate serviciile premium este de 1600 ron.

 

Fotografie & Diverse

* Fotografiile pot fi printate in format standard 10x15cm sau in format strips 5x15cm

* Fotografiile sunt in numar nelimitat

* Printarea se face pe hartie fotografica calitativa

* Culorile sunt reale, vii, nefiind necesara editarea acestora ulterioara

* Plicuri personalizate

* Magneti de atasat pentru fiecare fotografie

* Functia colaj

* Efecte speciale(black&white, sepia etc)

Personalizare eveniment

* Recuzita la alegere (palarii, sepci, paruci, esarfe, ocheari etc)

* Mesaje printate special pentru eveniment

* Template personalizat pentru poza (fundal)

* Background la alegere din cele 20 de modele 

* Design personalizat pentru plicuri 

Echipa Colourblitz​

* Echipa tanara, calma si foarte profi, care este alaturi de dumneavoastra pe tot parcursul evenimentului

* Asistenta tehnica permanenta

Toate fotografiile vor fi incarcate pe un stick si predate organizatorului evenimentului sau fericitilor parinti in maxim doua zile lucratoare. 

 
Pentru mai multe informatii sau rezervari 0771 302 921 De asemenea va invitam sa consultati agenda de evenimente pentru anul 2020 pe pagina principala sau pe Facebook.​