Oferta cabina fotografica 2020 - Majorat, Eveniment Corporate

colourblitz.ro, cabina foto evenimente, cabina foto nunta, cabina foto botez
colourblitz.ro, cabina foto evenimente, cabina foto nunta, cabina foto botez
colourblitz.ro, cabina foto evenimente, cabina foto nunta, cabina foto botez
"Every moment is the paradox of now or never." "Fiecare moment este paradoxul daca acum sau niciodata."
Simon Van Booy

“Am doar 18 ani! Sunt nebun, iubesc…” (Vama Veche – Am doar 18 ani), da! Ai doar 18 ani si trebuie sa te bucuri de ei. Din pacate aceasta varsta nu revine niciodata si are nebuniile, placerile, corectiile si provocarile ei. Trebuie sa fii cu masura in toate si in acelasi timp sa te distrezi cat de mult se poate, sa inveti sa adopti un echilibru in viata ta si sa alegi drumul in viata care consideri ca iti este mai prielnic. 18 ani este varsta la care parintii tai nu mai trebuie sa plateasca pentru tine vacanta sau nici macar sa te includa in ea, este momentul in care raspunzi pentru faptele tale, poti conduce legal masina si bineinteles poti sa incepi sa mergi prin cluburi. Dar toate acestea sunt momente care din pacate trec foarte rapid si ca sa iti amintesti cu drag peste ani trebuiesc imortalizate, capturate, prinse intr-o clepsidra a timpului numita fotografia. 

 

De la 8 la 4, sau de la 10 la 6, in fiecare zi, aceeasi rutina, cafea gratis, colegi la fel de plictisitori ca viata mea, trece luna vine banu’ si imi voi … asta cred unii ca inseamna viata de corporatist 🙂 dar adevarul este: de la 10 la 6, uneori si peste program, vin la munca chiar cu placere, ma intalnesc cu cativa zeci de co-workeri cu care rezonez si ne bem prima cafea impreuna, revin la birou, imi fac primele task-uri, trimit un mesaj de grup “In 15 minute, turneu de ping-pong”, primesc 32 de raspunsuri pozitive,ups! mai trebuie sa aducem o masa, (nu-i problema), jucam, apoi mai facem cateva task-uri, comandam ceva de mancare, mancam, trece ziua, trec saptamanile, am abonament la sala/cinema/patinoar/gradina zoo etc, vin sarbatorile si..petrecerea corporate, aaa.. 🙂 bautura si mancare gratuita, o noapte de neuitat si mahmureala de a doua zi!si.. 500+ poze in care apar cu colegii la photo booth mascati, costumati si fericiti! Cam asta-i viata de corporatist 🙂 

colourblitz.ro, cabina foto evenimente, cabina foto nunta, cabina foto botez

Pentru aceste evenimente, Colourblitz a pregatit un serviciu si un pachet premium, in care am adaugat toate serviciile calitative, necesare si corecte astfel incat sa putem oferi momente comice, zambete largi si multa buna dispozitie.  Din momentul in care incepe evenimentul pana la finalul acestuia vom fi stapani pe distractie. 

La cererea clientilor ne deplasam in toata zona Moldovei: Judetul Iasi, Judetul Botosani, Judetul Suceava, Judetul Neamt, Judetul Bacau si Judetul Vaslui asigurand calitatea evenimentului. 

Pachetul pentru majorat sau petreceri corporate este special conceput pentru astfel de evenimente. Suntem prezenti pe tot parcursul petrecerii si oferim garantia unor rezultate cu adevarat satisfacatoare.  In cadrul acestui pachet sunt incluse luminile fotografice, fundalul personalizat al pozelor, mesaje si recuzita comica – special adaptata pentru a infrumuseta evenimentul si pentru a oferi un zambet suplimentar. 

Pretul pachetului de cabina fotografica pentru anul 2020 –  majorat sau petrecere corporate, in care sunt incluse toate serviciile premium este de 1400 ron.

Fotografie & Diverse​

* Fotografiile pot fi printate in format standard 10x15cm sau in format strips 5x15cm

* Fotografiile sunt in numar nelimitat

* Printarea se face pe hartie fotografica calitativa

* Culorile sunt reale, vii, nefiind necesara editarea acestora ulterioara

* Plicuri personalizate

* Magneti de atasat pentru fiecare fotografie

* Functia colaj

* Efecte speciale(black&white, sepia etc)

Personalizare eveniment

* Recuzita la alegere (palarii, sepci, paruci, esarfe, ocheari etc)

* Mesaje printate special pentru eveniment

* Template personalizat pentru poza (fundal)

* Background la alegere din cele 20 de modele 

* Design personalizat pentru plicuri 

Echipa Colourblitz

* Echipa tanara, calma si foarte profi, care este alaturi de dumneavoastra pe tot parcursul evenimentului

* Asistenta tehnica permanenta

Toate fotografiile vor fi incarcate pe un stick si predate organizatorului evenimentului in maxim doua zile lucratoare. 

Pentru mai multe informatii sau rezervari 0771 302 921 De asemenea va invitam sa consultati agenda de evenimente pentru anul 2020 pe pagina principala sau pe Facebook.