Oferta cabina foto 2020 - Zilele satelor, Petreceri de partid, Balurile bobocilor

colourblitz.ro, cabina foto evenimente, cabina foto nunta, cabina foto botez
colourblitz.ro, cabina foto evenimente, cabina foto nunta, cabina foto botez
"Sometimes you will never know the true value of a moment until it becomes a memory." "Cateodata, nu vei sti adevarata valoare a unui moment pana ce acesta devine o amintire."
Dr. Seuss

Zilele satelor, petrecerile de partid si balurile bobocilor sunt evenimente sociale, de mare anvergura, diferite ca si caracter dar care totusi au un aspect comun bazat pe un vechi proverb romanesc, “cine se asemana se aduna”. Pentru persoanele dintr-o comunitate, atunci cand sunt zilele satului, este motiv de sarbatoare si toti doresc sa-si petreaca timpul impreuna cu prietenii sau familia; in cadrul petrecerilor de partid, colegii care au aceeasi viziune politica doresc sa imortalizeze momentul intalnirii lor; unul dintre cele mai importante momente din anul studentesc este Balul Bobocilor in care tinerii “boboci” sunt incurajati sa participe la eveniment, sa se distreze si sa socializeze. 

colourblitz.ro, cabina foto evenimente, cabina foto nunta, cabina foto botez

Pentru aceste evenimente, Colourblitz a pregatit un pachet special in care o sa intindem covorul rosu, o sa pregatim un fundal special pentru eveniment si o sa invitam persoanele sa imortalizeze momentul. Din acel moment o sa fim stapani pe distractie, zambete si o sa aducem acel plus esential oricarui eveniment social. 

La cererea organizatorilor de petreceri de partid, zilele satelor sau balurile bobocilor ne deplasam in toata zona Moldovei: Judetul Iasi, Judetul Botosani, Judetul Suceava, Judetul Bacau, Judetul Neamt si Judetul Vaslui asigurand calitatea fotografiilor si reusita evenimentului. 

Pachetul pentru evenimente sociale Colourblitz (zilele satelor, petreceri de partid, balurile bobocilor) este creat special pentru a satisface nevoile si cerintele publicului larg, care este invitat la aceste evenimente. Suntem prezenti pe tot parcursul evenimentului oferind toate serviciile si produsele premium. In cadrul acestui pachet sunt incluse luminile fotografice, fundalul personalizat al pozelor, mesaje si recuzita comica – special adaptata pentru a infrumuseta evenimentul si pentru a oferi un zambet suplimentar. 

Pretul pachetului de cabina fotografica pentru anul 2020 –  evenimente sociale, in care sunt incluse toate serviciile premium este de 2000 ron.

Fotografie & Diverse

* Fotografiile pot fi printate in format standard 10x15cm sau in format strips 5x15cm

* Fotografiile sunt in numar nelimitat

* Printarea se face pe hartie fotografica calitativa

* Culorile sunt reale, vii, nefiind necesara editarea acestora ulterioara

* Plicuri personalizate

* Magneti de atasat pentru fiecare fotografie

* Functia colaj

* Efecte speciale(black&white, sepia etc)

Personalizare eveniment

* Recuzita la alegere (palarii, sepci, paruci, esarfe, ocheari etc)

* Mesaje printate special pentru eveniment

* Template personalizat pentru poza (fundal)

* Background la alegere din cele 20 de modele 

* Design personalizat pentru plicuri 

Echipa Colourblitz

* Echipa tanara, calma si foarte profi, care este alaturi de dumneavoastra pe tot parcursul evenimentului

* Asistenta tehnica permanenta

Toate fotografiile vor fi incarcate pe un stick si predate organizatorului evenimentului in maxim doua zile lucratoare. 

Pentru mai multe informatii sau rezervari 0771 302 921 De asemenea va invitam sa consultati agenda de evenimente pentru anul 2020 pe pagina principala sau pe Facebook.